Neem contact op
Gezin in keuken

Van strakke keuken naar totaaloplossing

Het eerste gesprek met familie Thomassen vond plaats in de keukenshowroom van De Mulder Keukens in Wanssum. Gedurende het traject bleek dat Leon en Monique op zoek waren naar meer dan alleen een moderne keuken. Zo kwam er een totaaloplossing die helemaal is afgestemd op de gloednieuwe strakke keuken. Badkamermeubels, een bijkeuken en kastenwand zijn ontworpen en gerealiseerd door De Mulder Keukens op Maat.

“De allereerste kennismaking met De Mulder Keukens was enorm hartelijk.”

Wat de familie vooral als prettig heeft ervaren is de fijne communicatie en samenwerking die tot het totaalproject heeft geleid. “De allereerste kennismaking met De Mulder Keukens was enorm hartelijk. Verkoopadviseur Lianne nam alle tijd om onze wensen door te nemen. We zijn in een aantal verschillende sessies tot een prachtig ontwerp gekomen. Daarnaast hebben we gedurende het traject besloten om ook alle andere maatwerkoplossingen door de Mulder te laten maken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat.”

Lichte keuken

Van Wanssum tot Malden

Verkoopadviseur Lianne is ook heel enthousiast over de realisatie van het project voor de familie Thomassen. De energie spat er van Lianne ook echt vanaf als ze over het project praat: “Wat een gaaf project! Het eerste gesprek hadden we in de showroom Wanssum. Al snel voelde ik aan dat deze klanten meer wilde dan een keukenadvies. Ze wilden gaan voor een totaalpakket.” Bij de keuze voor het ontwerp en de realisatie van een totaalproject gaan klanten van De Mulder naar de showroom in Malden.

“Ik stelde Leon en Monique voor aan onze collega’s van Woon à la carte en van Benthum haarden.”

De kracht van samenwerking

In Malden heeft De Mulder een partnerschap met Woon à la carte en Van Benthum Haarden. Lianne: “In mijn advies gaf ik aan om het vervolggesprek in Malden te plannen. Ik stelde Leon en Monique voor aan onze collega’s van Woon à la carte en van Benthum haarden. Samen met Myra en Helma konden wij aan de wensen van de klant voldoen. Met de klant samen hebben we het totaalproject helemaal compleet gemaakt.” Lianne, Myra en Helma hebben samen met de familie gekeken naar de perfecte matches met samenwerkende partijen om de nauwkeurige assemblage van inrichtingselementen te kunnen realiseren. De Mulder Keukens biedt middels deze samenwerkingen een breed palet aan mogelijkheden die verder gaan dan alleen keukens. Dit heeft voor de familie Thomassen geleid tot een hele hoop extra woonplezier.

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten