Neem contact op
Bakken met keukenmachine

Modern en klassiek

Het was al snel duidelijk dat klassiek en modern dé trefwoorden zouden worden voor de keuken voor de familie. Het was een uitdaging om deze combinatie te realiseren, maar deze prachtige keuken is een perfect voorbeeld hoe modern en klassiek kan worden samengesmolten tot één sfeervol en warm geheel.

“Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken.”

Gelukkig kon het gezin zich daar helemaal in vinden: “Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken. Een fijn onderhoudsvrij keukenblad en ruime logische indeling; helemaal afgestemd op een groot gezin. Er is buiten de standaard gedacht, wat een fantastische combi heeft opgeleverd van moderne en klassieke elementen.”

Moderne keuken met gouden kraan

Waar een wil is…

Niet alleen voor de familie Roersch was het een begin van een mooi nieuw woon-hoofdstuk. Ook voor keukenadviseur, Lianne, was dit een te gekke case om haar tanden in te zetten. Lianne: “Een monumentaal pand, dat is een leuke uitdaging! Deze klant wist precies wat ze wilde, vooral toen ze in onze showroom het keukenblad Nero Bernini zag liggen.” Lianne is samen met de familie aan de slag gegaan om de indeling volledig naar smaak aan te passen, zodat deze in de ruimte helemaal tot zijn recht zou komen.

“De klant had via Pinterest een afbeelding gevonden van een klassieke kastenwand.”

Toen de indeling bekend was, ging het snel. De familie besloot zelfs zelf naar de bladen leverancier te gaan om hun ideale keukenblad uit te kiezen. En ook voor het overige ontwerp van de keuken kwam vanuit de familie fijne ideeën waar Lianne enthousiast mee aan de slag kon gaan. Lianne: “De klant had via Pinterest een afbeelding gevonden van een klassieke kastenwand. Ook dit hebben wij precies kunnen organiseren zoals de klant het wilde.”

De puzzel compleet

Uiteindelijk heeft het harde werk van Lianne en de klant absoluut een prachtig resultaat opgeleverd wat er zeker mag zijn. In de gehele keuken zie je de combinatie tussen klassiek en modern terug komen. Het is daadwerkelijk een keuken waar de familie van gedroomd heeft. Daarnaast is het ook een praktische keuken waar het grote gezin nog elke dag van geniet.

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten