Neem contact op
Met kinderen in de keuken

Het ontwerp

Dat de familie Jennissen bij de Mulder terecht is gekomen is geen toeval. “We hadden het geluk dat familie van ons, Lianne, werkzaam is bij de Mulder, dus de keuze voor dit bedrijf was gauw gemaakt. Haar ontwerp was al een droom, die alleen nog werkelijkheid moest worden. Met veel geduld van Lianne werden de materialen en het apparatuur uitgekozen, en daarbij een passend blad. Het blad was een lastige keuze, want het moest vooral gemakkelijk in onderhoud zijn. Uiteindelijk werd het een blad van kwartsiet, dat prachtig past in het geheel. Naast een keuken, heeft de Mulder ook een walk-in closet, een garderobe, een kastenwand in de woonkamer en een schoenenkast ontworpen en geleverd.” In dit totaalconcept is ieder afzonderlijk onderdeel van het interieur af en stijlvol, maar vertelt het eindresultaat één uniek verhaal.

Houten meubel met spiegel

De grote dag

De blauwdruk voor een fantastisch project lag klaar en de dag van de oplevering kwam steeds dichter bij. “De dag dat alles werd geleverd was heel spannend, het hele huis stond vol met pakketten. De monteurs begonnen uit te pakken, en na een kleine week monteren en inbouwen was de klus geklaard, en hadden we een droomkeuken, en prachtige meubels.

We hebben de samenwerking met de Mulder als heel prettig ervaren, en we zijn enorm blij met het eindresultaat!”

Klant blij, keukenadviseur blij

Ook voor Lianne zelf, onze keukenadviseur, was dit familieproject erg speciaal: “Voor mij een heel leuk project omdat ik van het begin tot einde mee mocht denken. Eerst samen met de architect, daarna de finishing touch bij de indeling en samen met Wonen à la Carte de totaal inrichting (denk aan alle meubels, verlichting, vloeren, gordijnen en aankleding) en met van Benthum de haarden. Het is ook echt een perfect plaatje geworden waar niks aan ontbreekt.”

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten