Neem contact op

Kwaliteit vraagt om maatwerk

Amsterdam staat bekend om haar nostalgische grachten. Langs deze grachten vind je diverse monumentale panden, waaronder het prachtige pand dat wij mochten voorzien van een spectaculaire, zwarte keuken. De eigenaresse van deze zwarte droomkeuken was op zoek naar een strak, modern ontwerp en een high-end feeling. Een wens die helemaal in ons straatje past om te vervullen.

Dankzij een populaire bouwstijl uit de middeleeuwen, staan veel appartementen langs de grachtengordel schots en scheef. Maatwerk was dan ook een échte noodzaak. Voor keukenadviseuse Lianne was dat geen enkel probleem. Lianne: “Voordat de klant bij ons binnenkwam had ik het ontwerp al helemaal klaar. Het viel helemaal in de smaak en de klant vroeg maar een paar kleine aanpassingen. Al vrij snel konden we van start met het realiseren van de keuken.”

Less is more

Een zwarte keuken met marmer aanrechtblad straalt een bepaalde luxe uit waar veel mensen vandaag de dag naar op zoek zijn. Donkere kleuren in combinatie met gouden details geeft een bijna koninklijk gevoel. Minimalisme en eenvoud spat af van deze moderne, Amsterdamse keuken dankzij de greeploze kasten en de strakke lijnen. De nis met marmeren werkblad en gouden Quooker voegt diepte toe aan deze droomkeuken.

De aankleding van de keuken, zoals de leren hoge stoelen aan de zithoek en eikenhouten eettafel, zorgen voor een warme touch. Zo vormen alle losse elementen een dynamisch geheel. Lianne: “De lijsten boven bij het plafond vroegen om specifiek maatwerk. Dat we dit vervolgens konden opleveren met een prachtig eindresultaat, is voor ons het mooiste werk wat er bestaat.”

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten