Neem contact op

Showroomkeuken kopen

Wilt u een showroomkeuken kopen? Breng dan eens een bezoekje aan een van onze vestigingen in Wanssum (Limburg) of Malden (Gelderland). Deze showrooms zitten op een half uurtje rijden van elkaar verwijderd. Op beide locaties hebben we de laatste, mooiste en maatwerk keukentrends voor u klaarstaan. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over uw droomkeuken. Zodat wij met uw wensen ook de juiste keuken kunnen maken. En wellicht zitten al uw wensen al in een reeds opgestelde keuken, zodat u die zo zou willen kopen.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Keukens op maat

We bieden in onze showrooms keukens in de stijlen ‘landelijk’, ‘klassiek’ en ‘modern’. U ziet deze stijlen in verschillende keukens terug in onze showroom. Natuurlijk is uw wens altijd leidend en daarom dienen deze stijlen enkel als inspiratie. Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk en we denken graag met je mee. Mocht u een keuken zien en willen kopen, maar deze voldoet nog niet volledig aan uw wensen? Geen probleem, vertel ons je wensen en we gaan samen kijken wat we voor u kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat u uw droomkeuken volledig naar wens kunt kopen.

Benieuwd naar onze stijlen?

landelijke keuken

Showroomkeuken kopen Malden en Wanssum

Beide showrooms zijn met zorg en aandacht ingericht, maar de opzet is totaal anders. Dit, omdat beide showrooms een aanvulling en verrijking van elkaar moeten zijn. Zodat wij aan ieders behoeften kunnen voldoen. Uit welke regio dan ook! Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en wilt u eens komen kijken of uw droomkeuken erbij staat, loop eens vrijblijvend bij ons binnen.

Openingstijden:

–          Maandag 09:00 – 17:00 (uitsluitend Wanssum)

–          Dinsdag 09:00 – 17:00

–          Woensdag 09:00 – 17:00

–          Donderdag 09:00 – 17:00

–          Vrijdag 09:00 – 17:00

–          Zaterdag 10:00 – 16:00 (uitsluitend Malden)

–          Zondag gesloten

moderne keuken

Bereikbaarheid De Mulder Keukens op Maat

Mocht u uw droomkeuken hebben gezien bij ons in de showroom en over willen gaan tot kopen, dan plannen we graag een afspraak met u in. Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies. Om jou op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Dit kan eenvoudig door telefonisch contact met ons op te nemen of door gebruik te maken van ons contactformulier.