Neem contact op

Showroomkeuken zwart

We zien steeds meer dat de keuken een prominente plek in het huis krijgt. De keuken is niet meer alleen de plek waar wordt gekookt. Wij zien de keuken als de belangrijkste en mooiste plek van het huis: een prachtige plek waar geleefd wordt, waar échte verbinding centraal staat. Naast dat een keuken nog altijd functioneel is kan het ook erg mooi zijn. Een keuken is echt een meubelstuk geworden. Het is vaak volledig geïntegreerd in je interieur en past bij jouw identiteit.

Mogelijk past een geheel of gedeeltelijk zwarte keuken bij jouw wensen en identiteit. Bezoek dan eens één van onze showrooms. Want dé beleving van jullie zwarte droomkeuken wil je niet alleen op een 3D schets zien, dat wil je ook in het echt zien en voelen. Een showroomkeuken in het zwart bekijken is mogelijk in onze showroom in Wanssum (Limburg) en/of Malden (Gelderland). Hier staan verschillende showroomkeukens in de stijlen ‘landelijk-modern’, ‘modern’ en ‘klassiek’. Natuurlijk is jouw wens altijd leidend en dienen deze stijlen enkel als inspiratie. Bij De Mulder Keukens op Maat is veel mogelijk en we denken graag met je mee, zowel in keukens als interieur.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Materialen in een zwarte keuken

De kleur zwart zien we veel terug in keukens en interieur. Van volledig zwart, tot zwarte kasten en alles daar tussenin. Het heeft een zeer chique, exclusieve uitstraling zonder heel aanwezig te zijn. De donkere kleur kan werkelijk overal worden toegepast: werkblad, keukenkasten, de vloer, de wand en zelfs accessoires en keukenapparatuur zijn verkrijgbaar in volledig zwart. De kleur kan juist een rustige basis zijn, bij de gekleurde wandtegels, stoelen, lampen of print van jouw marmer(look) aanrechtblad, werkblad, (tegel)vloer. Zwart heb je in meerdere kleurdieptes en is daardoor juist goed te combineren met talloze andere kleuren en printen. Daarom past het juist in alle woonstijlen. In onze showrooms hebben we meerdere zwarte keukens staan, gecombineerd met allerlei kleuren en soorten materialen. Het geeft je een indruk van de eindeloze combinaties die te maken zijn met de kleur zwart.

Laat je inspireren op onze website en Pinterest pagina

zwarte keuken
moderne keuken

Combinaties in de zwarte keuken

De kleur zwart in je keuken zie je terug in bijvoorbeeld: hout, Fenix, (natuur)steen, staal, en leer. Dit kan in de uitvoering mat of juist hoogglans. Het kan beide een hele mooie en chique uitstraling hebben, passend bij jouw stijl. Zwart is ook heel goed te combineren met materialen als bijvoorbeeld hout en RVS. Denk daarbij aan een houten wandschap, houten kasten of zitgedeelte en een RVS fornuis of koelkast.

De kleuren zwart en wit gaan ook altijd goed samen, de kleur wit komt dan bijvoorbeeld terug in de (stol)wanden. We maken ook regelmatig de combinatie met andere industriële en chique kleuren als: chroom, goud, koper, messing, brons of metallic. Dit zien we dan vooral terug in accessoires als de kraan en/of spoelbak en/of verlichting.

Met een zwarte keuken kun je ook veel mooie kleurcombinaties maken met o.a. je werkblad. Denk hierbij aan beton(look), wit marmer(look), of juist een zwart, antraciet natuurstenen aanrechtblad. Er zijn echt heel veel mooie combinaties te maken in jouw zwarte keuken. Dus laat je inspireren in een van onze showrooms, daar laten wij je graag de mogelijkheden van de verschillende kleuren en materialen in een zwarte keuken zien.