Neem contact op

Showroomkeukens Brabant

Op zoek naar showroomkeukens Brabant? De Mulder Keukens op Maat heeft dan wel gevestigd in Wanssum (Limburg) of Malden (Gelderland), maar is ook vanuit Brabant goed te bereiken. Beide showrooms zijn gevestigd nabij de A73 en zijn daardoor een half uur rijden van elkaar verwijderd. In beide showrooms laten we de laatste en mooiste maatwerk showroomkeukens van Brabant zien. Kom en bewonder onze showroomkeukens zelf!

Waar kunt u ons vinden? Route De Mulder Keukens op Maat

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Onze showroomkeukens

U zult de laatste trends terug zien van onze showroomkeukens in Brabant. We bieden in onze showrooms keukens in de stijlen ‘landelijk’klassiek en modern. Deze stijlen ziet u in verschillende keukens terug in onze showrooms. Mocht u niet direct in de gelegenheid zijn om onze showroomkeukens vanuit Brabant te kunnen komen bezichtigen? Op onze website geven wij u ook een mooie indruk geven van onze showroomkeukens en op maat gemaakte keukens van klanten. Deze vindt u op onze website onder het kopje: “Keukens en interieur op maat” en bij “inspiratie”.

moderne keuken

Bekijk onze showroomkeukens Brabant

Volg ons vanuit Brabant ook op onze sociale media kanalen. Denk hierbij aan FacebookInstagram en Pinterest. Daarop willen we u graag inspireren en informeren over de laatste gebeurtenissen, trends en nieuwtjes. Wanneer onze showroomkeukens zijn veranderd of vernieuwd, ziet u dat altijd terug zien op onze sociale media kanalen. Ook schrijven we maandelijks een blog. Hierin leest u onder andere wat er allemaal gebeurt binnen ons bedrijf en in de showrooms. Ook vertellen we u over de laatste trends en geven we tips voor het onderhoud van uw keuken.

Lees onze blogs

showroom wanssum

Openingstijden showrooms

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Zeker wanneer u vanuit Brabant onze showroomkeukens wilt komen bekijken. In Wanssum is onze showroom van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur geopend. In Malden zijn we van woensdag t/m zaterdag van 09:00 – 17:00 uur geopend. Als u zeker van wilt zijn dat u niet voor niets vanuit Brabant komt neem dan eerst even contact met ons op, dan plannen we samen een afspraak.