Neem contact op

Showroomkeukens te koop

Inspiratie op doen of op zoek naar showroomkeukens die te koop staan? Breng dan eens een bezoekje aan onze showrooms in Wanssum (Limburg) of Malden (Gelderland). Hier staan de laatste, mooiste en maatwerk keukentrends voor je klaar. De showrooms op beide locaties zijn een aanvulling en verrijking van elkaar. Zo kunnen wij aan ieders behoeften voldoen, ongeacht uit welke regio je komt.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Vind jouw perfecte showroomkeuken op maat

In onze grote keuken showrooms in Wanssum en Malden presenteren wij de laatste en mooiste keukentrends op maat. Je vindt hier een prachtig aanbod van showroomkeukens in diverse stijlen, waaronder landelijke keukens, klassieke keukens en moderne keukens. Van een stoere zwarte keuken tot luxe design keukens: onze showroomkeukens zijn allemaal voorzien van de állerbeste materialen uit onze eigen meubelmakerij. 

Spreekt een showroomkeuken jou aan, maar voldoet deze toch nog nét niet aan de wensen van jouw droomkeuken? Geen probleem, vertel je wensen en ideeën aan onze verkoopadviseurs en we gaan samen de keuken van jouw dromen realiseren. Onze verkoopadviseurs vertellen je graag alles over de ruime mogelijkheden van jouw droomkeuken en voorzien ze meteen ook van een demonstratie van de keukenapparatuur. Zo kun jij thuis optimaal gebruikmaken van alle facetten van dien in jouw droomkeuken op maat. Benieuwd naar onze stijlen?

houten keuken
kraan landelijke keuken

Ontdek onze showroomkeukens in Wanssum en Malden

Onze showrooms in Wanssum en Malden zijn met zorg en aandacht ingericht. De opzet van beide locaties is niet met elkaar te vergelijken. Onze showrooms zijn een aanvulling op elkaar en verrijken elkaar in het aanbod, zo kunnen wij aan ieders behoeften voldoen.

Ben je nieuwsgierig geworden of de showroomkeuken van je dromen bij ons te koop staat? Loop dan eens vrijblijvend bij ons binnen. Misschien vind je bij ons wel de keuken van jouw dromen!

Om jou op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken of telefonisch contact met ons opnemen via 0478-539020.

Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag 09:00 – 17:00 (uitsluitend Wanssum)
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 10:00 – 16:00 (uitsluitend Malden)
  • Zondag gesloten