Neem contact op

Wat kost een keuken plaatsen?

Is jouw keuken helemaal versleten en wil je graag een nieuwe keuken? Maar vraag jij je af: wat kost een keuken plaatsen? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen. Een nieuwe keuken is een hele investering, maar wat houdt deze investering precies in? Het is lastig om hier één antwoord op te geven, omdat de kosten van jouw keuken afhangen van de wensen die jij hebt voor je nieuwe keuken. Zijn deze erg ingewikkeld, dan zullen de kosten logischerwijs oplopen. Wanneer je kiest voor een eenvoudigere keuken, is het mogelijk deze kosten iets te drukken. Wij kunnen daardoor niet direct een eenduidig antwoord geven op de vraag: wat kost een keuken plaatsen?

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

De werkwijze van De Mulder Keukens op Maat

Voordat wij antwoord kunnen geven op wat het kost om een keuken te plaatsen en een offerte kunnen op stellen, vinden wij het bij De Mulder Keukens op Maat ontzettend belangrijk om jouw wensen goed op een rijtje te hebben. Hiervoor plannen wij een adviesgesprek in, waarin we jouw wensen uitgebreid doornemen. Natuurlijk willen we dit eerste gesprek zo soepel mogelijk laten verlopen. Daarom raden we je aan om een bezoek te brengen aan een van onze showrooms of onze Pinterestpagina te bekijken. Hierdoor krijg je een nóg beter beeld van wat je wel en niet wilt in jouw keuken.

Vervolgens ga je in gesprek met onze keukenadviseur, die zich door zijn of haar ruime ervaring al snel een beeld kan vormen van wat jij voor ogen hebt. Op basis hiervan doet de keukenadviseur suggesties voor aanvullende materialen, apparatuur en andere zaken die bij jouw keuken komen kijken.

Aan de hand van dit eerste gesprek gaan wij aan de slag met een vrijblijvend advies, waarbij we een eerste schets van de opstelling van jouw keuken presenteren en een eerste antwoord kunnen geven op de vraag: “wat kost een keuken plaatsen?”. Daarna wordt een allesomvattende offerte opgesteld, compleet met 3D-schetsen. Dan heb je dus het definitieve antwoord op jouw vraag!

landelijke keuken

De vervolgstappen voor het plaatsen van jouw keuken

Ben je akkoord met ons definitieve antwoord op jouw vraag? Dan voorzien we jou (of je aannemer) van volledige installatietekeningen, opdat je weet welke voorbereidingen er getroffen dienen te worden. Wij maken vervolgens een overzichtelijke planning omtrent de plaatsing van jouw nieuwe keuken.

Dan kan het echte werk beginnen: ons enthousiaste team van interieurbouwers gaat aan de slag met het monteren van jouw keuken. Na de volledige plaatsing komen we graag na een week nog eens langs om na te gaan of er problemen zijn met jouw nieuwe keuken. We nemen alle tijd om alles rustig na te lopen en de apparatuur uit te leggen, zodat jij je helemaal thuis voelt in jouw nieuwe droomkeuken.

moderne keuken

Laat jouw nieuwe keuken door ons plaatsen

Bij De Mulder Keukens op Maat beantwoorden onze keukenadviseurs graag jouw vraag: wat kost een keuken plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom en meubelmakerij in Wanssum om inspiratie op te doen voor jouw ideale keuken! Of vraag direct een adviesgesprek aan wanneer je al helemaal weet wat voor soort keuken je wilt.