Neem contact op

Wat kost een keuken?

Vraag jij jezelf af: wat kost een keuken? Geef ons je droom en wij maken hem werkelijk! Omdat wij keukens op maat maken, is het heel lastig om een vaste prijs te geven voor wat een keuken kost. Daarom plannen wij graag samen met jou geheel vrijblijvend een intakegesprek om alle voorkeuren en wensen te bespreken. Aan de hand van jouw input komt de keukenadviseur tot een eerste, geheel vrijblijvend advies. Je krijgt dan een allesomvattende offerte, met daarin de prijs voor wat de keuken kost. Onze keukenadviseur legt graag uit hoe we tot die prijs zijn gekomen. Vanzelfsprekend krijg je alle ruimte en tijd om deze de offerte en jouw droomkeuken te laten bezinken. Mocht je toch nog willen switchen van materiaal, of een andere op- of aanmerking hebben dan kun je deze altijd kenbaar maken aan de adviseur.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

De verbindende plek in huis

Belangrijke kosten keuken

Een gemiddelde keukenprijs start bij ons vanaf zo’n vijftienduizend euro, omdat wij werken meet maatwerk keukens. We werken met veel verschillende houtsoorten, bladmaterialen en apparatuur. Hiermee kunnen we aan bijna alle wensen voldoen. Ook kunnen we hiermee de prijs voor wat een keuken zal kosten bijstellen. Die kosten zijn zowel naar boven als naar beneden bij te stellen, zonder af te doen aan de kwaliteit. Onze keukenadviseurs leggen je graag uit wat de eigenschappen van de verschillende materialen zijn, met de daarbij behorende prijs. Ook leggen ze je graag uit wat de mogelijkheden en functies van verschillende keukenapparatuur zijn. Als jij samen met de keukenadviseur jouw wensen en behoeftes in kaart hebt gebracht, kan de adviseur ook de vraag ‘Wat kost een keuken?’ beantwoorden.

houten keuken

Alvast iets om over na te denken

Voorafgaand aan een (vrijblijvend) gesprek met onze keukenadviseur is het handig als je al enigszins een beeld hebt van je droomkeuken. Kijk eens rond op onze Pinterest of onze website, loop rond in onze showroom of blader in een Woonmagazine. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

✓         Van welke stijl word jij enthousiast?

✓         Welke kleuren past het best bij jou en jouw huis?

✓         Welke apparatuur zou je graag geïntegreerd zien in jouw keuken?

✓         Wat voor indeling vind je fijn?

Om je te voorzien van een sterk advies is het ook fijn als je een bouwtekening van het huis meeneemt naar deze eerste afspraak. Natuurlijk kun je ook volledig blanco het intakegesprek ingaan: dan presenteren wij je graag alle mogelijkheden. Wanneer je helder hebt wat je wensen zijn, dan berekenen wij graag wat die droomkeuken moet gaan kosten.