Neem contact op

Zwarte keuken

Ben jij ook zo fan van een zwarte keuken? Naast dat een keuken nog altijd functioneel is kan het ook heel mooi zijn. Het is vaak volledig geïntegreerd in een interieur dat past bij jouw identiteit. De keuken is meer dan alleen de plek waar wordt gekookt. Wij zien de keuken als de belangrijkste en mooiste plek van het huis: een prachtige plek waar geleefd wordt, waar échte verbinding centraal staat. Denk hierbij aan een moment van rust bij het ontbijt, het drinken van een kopje koffie met de buurvrouw, het spelen van spelletjes of het maken van huiswerk samen met de kinderen en het uitgebreid dineren en het drinken van een wijntje samen met familie en vrienden. Daarnaast zien we op dit moment dat zwart dé kleur is wat naadloos aansluit bij heel veel stijlen in de keuken. Denk hierbij aan modern, landelijk, industrieel, maar ook bij klassiek. Er zijn heel veel kleurdieptes en uitvoeringen te krijgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan mat en hoogglans zwart. Het is een tijdloze kleur en is in heel veel materialen te krijgen, denk hierbij o.a. aan hout, Fenix, staal, steen, leer e.d. Kortom er is heel veel mogelijk met de kleur zwart in jouw keuken. Wij willen je graag inspireren in de mogelijkheden en samen kijken naar dat wat het beste in jullie zwarte keuken past.t.

Marmeren keukenblad
Bellen in nieuwe keuken

Vraag een adviesgesprek aan

Samen met jou en ons enthousiaste team creëren we jouw high-end keuken op maat

Neem contact op

Zwart is het nieuwe wit

Compleet zwarte keuken

Een compleet zwarte keuken is helemaal van nu! De donkere kleur kan werkelijk overal worden toegepast: werkblad, keukenkasten, de vloer, de wand en zelfs accessoires zijn volledig zwart verkrijgbaar. Een compleet zwarte keuken is chique en straalt exclusiviteit en luxe uit. Met voldoende lichtinval in de keuken, hoeft de keukenruimte helemaal niet te donker of somber te zijn. Zwart kan juist een rustige basis zijn, bij de gekleurde wandtegels, stoelen, lampen of print van jouw marmer(look) aanrechtblad, werkblad of (tegel)vloer. Zwart heb je in meerdere kleurdieptes en is juist goed te combineren met talloze andere kleuren en prints. Daarom past zwart juist in alle woonstijlen.

In onze showrooms hebben we daarom meerdere zwarte keukens staan, gecombineerd met allerlei kleuren materialen. Het geeft je een indruk van de eindeloze combinaties die te maken zijn met de kleur zwart.

Laat je inspireren op onze website en Pinterest pagina

compleet zwarte keuken
gedeeltelijk zwarte keuken

Gedeeltelijk zwarte keuken

Is een compleet zwarte keuken iets te veel? Dan kun je naast een geheel donkere keuken ook kiezen voor een gedeeltelijk zwarte keuken, denk hierbij aan alleen een zwarte kastenwand. Ook kun je het goed combineren met hout en/of RVS accenten, zoals alleen een houten wandschap,  een houten bar of zitgedeelte in je keuken. Maar je kunt er ook voor kiezen om bij een hout, wit of grijskleur keuken, juist zwarte accenten te gebruiken. Denk dan aan een zwarte kraan en/of spoelbak, het gebruik van staal in de grepen, wandschappen, deuren, het fornuis en tafel- en/of stoelpoten. Ook keukenapparatuur heb je tegenwoordig in verschillende soorten kleuren en uitvoeringen. Zwart is hierbij vaak wel de meest gangbare en standaard kleur. Maar naast het front van het apparaat kun je nu ook vaak de handgreep in het zwart krijgen. Kortom er is heel veel mogelijk met de kleur zwart. Daarom laten we je graag in onze showroom alle mogelijkheden zien van een geheel of juist gedeeltelijk zwarte keuken.