Neem contact op

Een jaar geleden hadden we niet kunnen weten wat 2021 allemaal voor ons in petto zou hebben. We hoopten natuurlijk met ons hele hart dat er tegen het einde van het jaar geen zorgen meer zouden bestaan over het coronavirus en haar varianten. Helaas bleek niets minder waar; ons gezin werd zelf getroffen door het virus én onze showrooms moesten weer dicht vanwege een harde lockdown. 

Ondanks de nodige tegenslagen die wij (en de rest van het land) voor onze kiezen hebben gekregen, valt er ook zeker iets te zeggen voor alle mooie momenten die we mee hebben mogen maken dit jaar. Aan mijlpalen namelijk ook zeker geen gebrek. Welk moment is er nu beter om terug te blikken dan het einde van het jaar? We schenken graag een momentje aan een aantal prachtige hoogtepunten!

Nieuwe website

Bij De Mulder Keukens zijn we continu in beweging: we blijven op zoek naar nieuwe manieren om te groeien, ontwikkelen en leren. Het was dan ook een logische volgende stap om onze website weer eens onder de loep te nemen. We zijn met Flying Kiwi, Effecty, July-Ann Photography en Sociaal Kapitaal in zee gegaan om de perfecte match tussen ons unieke verhaal en onze werkelijke identiteit samen te brengen in één geheel. Het was een veelzijdig en langdurig proces dat een eindresultaat op heeft geleverd waar we onwijs trots op zijn. Kijk vooral even rond op deze prachtige website, we beloven dat het niet teleurstelt!

Groei van het team

In tijden van crisis moet je goed naar elkaar omkijken, op elkaar letten en een beetje extra lief zijn voor elkaar. Gelukkig hebben wij een super team dat met gemak alle aanvragen oppakt en zich ook dit jaar weer door een turbulente tijd heen heeft geslagen. Als kers op de taart hebben we ook weer twee kanjers mogen verwelkomen in ons top team; Max en Teresa. We voelen ons heel rijk met zo’n fantastisch team!

Verdiepen in vakkunde

Hoewel wij de kunst van het vak al in de vingers hebben, zijn we ervan overtuigd dat er altijd mogelijkheden zijn om je te blijven ontwikkelen. Ook dit jaar hebben we niet stilgezeten! Zo hebben we een nieuwe tool getest voor het montageteam om nog efficiënter te kunnen werken. Daarnaast heeft ons team de kans gekregen om verschillende cursussen te volgen, waaronder de verkooptraining van Miele. Bij deze training hebben ze onder het genot van heerlijke hapjes weer even hun kennis opgefrist. 

Ijzersterke communicatie

Ook is er afgelopen hard gewerkt aan onze communicatie op meer dan één manier. Zo hebben Guus en Stephan een super waardevolle communicatie cursus gevolgd die hun in staat stelt nog scherper te communiceren met teamgenoten en klanten. Daarnaast hebben we een nieuw telefoonsysteem geïnstalleerd, zodat we iedereen beter te woord kunnen staan en/of sneller naar de juiste persoon door kunnen sturen. Over efficiëntie gesproken!

Dit was slechts een kleine greep uit alle gebeurtenissen die we afgelopen jaar aan ons portfolio toe hebben mogen voegen. Wij gaan met een grote portie positieve energie het nieuwe jaar in en hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer te mogen ontvangen. Tot die tijd nemen wij onze showrooms eens flink onder handen en zorgen wij dat ze weer voorzien worden van een nieuw en inspirerend jasje. We maken er het beste van!

Bedankt voor het fantastische jaar iedereen. Op naar een nóg beter 2022!

Terug naar de blog