Neem contact op

Houten keukens ademen gezelligheid. Naast een warme en knusse uitstraling, is een houten keuken altijd uniek. Niet enkel omdat wij keukens op maat maken naar wens en advies, maar ook omdat hout van nature zijn eigen authentieke profilering kent. Kortom; jouw houten keuken heeft zijn eigen vingerafdruk. Wij als experts op gebied van maatwerk keukens vertellen je graag alle ins en outs over de houten keuken!

Scandinavische houten keuken

Sereniteit is het centrale thema in de stijlvolle scandinavische houten keuken. Met lichte kleuren, organische materialen en minimalisme kom je thuis in een oase van rust. Voor velen een heerlijk vooruitzicht na een drukke werkdag. Dat de Scandinavische houten keuken een echte favoriet is geworden, is geen verrassing!

Familie uit Horst, tevens eigenaren van deze droomkeuken: “De hele beleving sprak ons erg aan.” Lees meer over dit Scandinavische droomkeuken project.

Landelijke houten keuken

Een warm welkom is gegarandeerd in de landelijke houten keuken. De rijke, nostalgische ervaring die een landelijke keuken biedt, is mede te danken aan het gebruik van natuurlijke materialen. Daar is hout een onmisbaar onderdeel van. De landelijke houten keuken van nu bezit karakteristieke elementen, maar is voorzien van de modernste keukenapparatuur. Comfort meets uitstraling!

De familie Berden stak hun geluk met hun nieuwe droomkeuken niet onder stoelen of banken: “Het is in het echt nog mooier geworden dan we vooraf hadden kunnen bedenken, dankjewel!”

Moderne houten keuken

In de moderne houten keuken smelten meerdere stijlen samen. Een moderne keuken staat bekend om zijn grafische lijnenspel en hedendaagse design. Op zichzelf een rustige en strakke keuken interieur keuze. Kies je voor een houten kastenwand of andere houten elementen in je totaalplaatje? Dan creëer je een perfecte harmonie in materiaal en esthetiek.

De familie Jennissen vertelt: “We hebben de samenwerking met de Mulder als heel prettig ervaren, en we zijn enorm blij met het eindresultaat!”

Verschillende houtsoorten in houten keukens

Alle houten keukens worden handgemaakt in onze eigen fabriek. De mogelijkheden van deze organische materiaal soort zijn werkelijk eindeloos. Lees verder voor meer informatie over verschillende houtsoorten. 

Steigerhouten keuken

Steigerhouten keukens zijn charmant en robuust. Een voordeel van een steigerhouten keuken, is dat deze houtsoort makkelijk te onderhouden is. Over het algemeen is wordt hout naarmate de tijd verstrijkt mooier. Dat is ook zeker het geval bij een steigerhouten keuken.

Eikenhouten keuken

Eikenhouten keukens zijn helemaal te vormen naar jouw favoriete kleurenpalet. Kies voor naturel eiken of ga juist voor een gebeitste eikenhouten keuken in jouw favoriete tint. Eikenhout is robuust en stevig. Je hebt tientallen jaren plezier aan een goed onderhouden eikenhouten keuken.

Massief houten keuken

Met een massief houten keuken heb je echt iets aparts in huis. Robuust, organisch en stoer; met massief hout haal je pas echt de ruige natuur naar binnen. Karakter is het kernwoord. Massief houten keukens hebben aandacht en liefde nodig, maar zijn ook erg duurzaam.

Advies op maat over jouw houten keuken?

Zie jij je al helemaal tot rust komen in jouw landelijke witte keuken wit met hout? Of ben je meer op zoek naar een stoere houten keuken met donkerdere kleuren en robuuste materialen? Of kom je er niet uit? Laat je dan adviseren! Maak een afspraak en wij voorzien je van persoonlijk advies!

Terug naar de blog