Neem contact op

Als koken en het creëren van verrukkelijke gerechten jouw passie is, is BORA jouw ideale keukenassistent. BORA producten zijn makkelijk in gebruik, flexibel, veilig, efficiënt en niet te vergeten een lust voor het oog in jouw droomkeuken. Wij vertellen je graag meer over BORA producten die een verrijking zijn voor jouw droomkeuken op maat!

BORA Professional 3.0: kookveldafzuiging en kookveld in één

Als we het hebben over BORA keukens, dan kunnen we niet voorbijgaan aan hun meest populaire en gewaardeerde model: de BORA Professional 3.0. Dit is de crème de la crème van keukenventilatie en kookplaten. Met zijn innovatieve afzuigsysteem dat direct in het kookveld is geïntegreerd, biedt de BORA Professional 3.0 ongeëvenaarde prestaties en functionaliteit. Weg met die hinderlijke dampen en geuren tijdens het koken! Een greep uit de belangrijkste highlights van de BORA Professional 3.0 zijn:

  • Slimme bedieningselementen: dankzij intelligente bedieningselementen kun je de kookzones en afzuiging eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften. Hierdoor heb je volledige controle over je kookproces.
  • Rust in de keuken: het energiezuinige en lage geluidsniveau maakt koken in jouw keuken zowel milieuvriendelijk als comfortabel.
  • Kookveldafzuiging tot in de puntjes: met de optionele kookveldafzuiging kunnen extra afzuigpunten worden toegevoegd, waardoor je de BORA Professional 3.0 kunt uitbreiden naar een volledig kooksysteem dat perfect is afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren.

Stomen tot in perfectie met BORA X BO

Naast de Professional 3.0 heeft BORA nog een pareltje in zijn assortiment: de BORA X BO. Deze professionele stoombakoven biedt een naadloze integratie in jouw keuken en zorgt voor een efficiënte en ruimtebesparende oplossing. Met geavanceerde technologieën en intuïtieve bedieningselementen stelt de BORA X BO je in staat om moeiteloos heerlijke gerechten te bereiden en tegelijkertijd de keuken vrij te houden van dampen en geuren. Slim, toch? Een aantal voorbeelden op een rij:

  • Schone lucht: door de automatische afzuiging wordt de stoom vóór het automatisch openen van de deur ontvocht, gekoeld, gefilterd en via de achterzijde weggeleid. Zo behoud je altijd een schoon en onbelemmerd zicht.
  • Eenvoudige bediening: de bediening loopt via een groot 19-inch-display dat net zo comfortabel reageert op aanrakingen als een smartphone. Dus zelfs als je geen ster bent in koken, kun je in ieder geval zeggen dat je een meesterchef bent in het bedienen van jouw BORA!
  • Altijd het beste bakresultaat: dankzij de optimale warmteverdeling behaal je altijd het beste bakresultaat, zelfs wanneer je alle drie de inschuifniveaus gebruikt. Zo worden jouw croissantjes op iedere bakplaat heerlijk goudbruin.

Waarom BORA keukenapparatuur?

De innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologieën van BORA tillen jouw kookervaring naar nieuwe hoogten. Terwijl je geniet van het elegante en eigentijdse design, merk je al snel dat er meer schuilt achter de uiterlijke schoonheid. Je hebt volledige controle over je kookproces en hoeft je geen zorgen te maken over hinderlijke geluiden, geuren en dampen. In een milieuvriendelijke en comfortabele kookomgeving maak jij jouw culinaire creaties meester.

Wil je meer weten over BORA apparatuur? Wij demonstreren graag hoe het werkt in onze showroom. Maak een afspraak en kom langs!

Moderne keuken
Terug naar de blog