Neem contact op

Jouw keuken is de belangrijkste plaats van het huis en een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In een keuken wordt geleefd: een espresso en een krantje bij het ontbijt, een goed diner met vrienden of een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. De Mulder Keukens op Maat geeft jouw keuken daarom alle liefde en aandacht die het verdient.

Liefde en aandacht

Ieder huishouden heeft een keuken en er zijn een heleboel bedrijven die mooie keukens kunnen maken. Maar wij willen graag samen met jou een droomkeuken realiseren! En een droomkeuken maak je niet alleen met de mooiste en beste materialen; die maak je met liefde en aandacht. En juist dát staat bij ons centraal.

Een keuken is tegenwoordig meer dan alleen een plek in huis waar gekookt wordt. Je brengt er heel wat uurtjes door. Je moet je er goed, fijn en vooral thuis voelen. Die beleving, die willen we graag al proeven, voelen en ervaren nog voordat de keuken werkelijk bij jullie in huis staat. Zodat het direct gaat leven. En om het te laten leven hebben we bijvoorbeeld onze offerte en order aangepast. We vertellen je niet alleen over de materialen en de prijzen van jouw mogelijke nieuwe keuken, maar we nemen je graag mee in het proces: alle stappen van het maken én realiseren van jouw droomkeuken.

Beleving middels fotografie

Wij kunnen die beleving wel zien en voelen, maar hoe brengen we dat over naar jou? Dat lukt niet altijd alleen met het overbrengen met tekst. Daarom zijn we de laatste tijd veel met onze fotograaf op pad geweest. Met een foto of ander beeldmateriaal kan je veel beter laten zien wat wij bedoelen met die beleving in je keuken dan alleen met woorden. Foto’s van alledaagse momenten van jou of je gezin in de keuken: zoals gezellig samen een kopje koffie drinken, de boodschappen inruimen en een spelletje spelen met je kinderen aan tafel.

Pinterest

Ook zijn wij actief bezig met onze eigen Pinterestpagina (bekijk hem via: https://nl.pinterest.com/demulderkeukensopmaat/). Dit is een soort verzamelpagina van mogelijkheden en ideeën. Misschien dat het jou kan helpen en inspireren bij het ontwerpen van jullie droomkeuken. Je kunt er zelf eens op kijken, maar we kunnen er bijvoorbeeld ook samen een moodboard mee maken. Want wellicht kan eigen of inspirerend beeldmateriaal van anderen je helpen om ons nog beter te vertellen wat je droom is.

We zeggen dan ook niet voor niets: geef ons je droom en wij maken hem werkelijk!

Geschreven door: Annemarie de Mulder

Terug naar de blog