Neem contact op

Om ons verhaal op de kaart te zetten en te verspreiden, zijn we een samenwerking aangegaan met social media en content bureau Sociaal Kapitaal. Er was nooit echt een eerste contactmoment, want Jannis, mede-eigenaar van Sociaal Kapitaal en Ferdie en Annemarie kenden elkaar al uit de informele sferen. Beide partijen barsten van de energie om samen het krachtige verhaal van De Mulder Keukens op Maat neer te zetten. Al snel bloeide er een mooie en samenwerking op.

Werkwijze

Het fundament van het verhaal van De Mulder Keukens op Maat werd gelegd met het opstellen van een ‘Golden Circle’. Dat is een methode waarin je de ‘wat’, ‘hoe’ en ‘waarom’ beschrijft van je organisatie. De kern van een organisatie is ‘waarom’. Waarom doen wij wat we doen? Middels de Golden Circle, hebben we geleerd wat ons, onze medewerkers en wat onze klanten inspireert. Na het samenstellen van ons merkverhaal en het uiteenzetten van de bijbehorende klantreis, kon de Golde Circle door vertaald worden naar een kwalitatieve social media verhaal en de uitstraling die écht past bij het unieke verhaal van De Mulder Keukens op Maat.

De rest is geschiedenis

Sinds de start van dit traject in 2018, houden we een succesvolle, structurele samenwerking in stand. De afgelopen periode is die samenwerking alleen maar verder uitgebouwd. Enige tijd geleden zijn er een berg aan nieuwe plannen op tafel gekomen waarbij onze samenwerking alleen nog maar intensiever is gegroeid.

Zo hebben we, in samenwerking met online marketing bureau Effecty en websitebouwer Flying Kiwi, hard mogen werken aan de vernieuwing van de website. Een groeiend bedrijf blijft een veranderend proces en daar hoort een prachtige website bij die up-to-date blijft. Daarbij kwam Nina in het plaatje als contactpersoon voor het sparren en realiseren van webcontent vanuit Sociaal Kapitaal voor De Mulder Keukens op Maat. Of het nu blogs, social media content, webteksten of nieuwsbrieven zijn, regelmatig wordt er overlegd, gespard en inspiratie gedeeld. Dat geeft energie!

Samenwerking

Nina : “Ik mag regelmatig mijn werkzaamheden voor De Mulder Keukens invullen in de showroom in Wanssum. Dat zorgt ervoor dat ik me helemaal onder kan dompelen in de wereld van De Mulder. Daarnaast zorgt het voor een efficiënte en persoonlijke samenwerking. Ferdie en Annemarie zijn echte ondernemers met passie en liefde voor vakwerk en de mens. Ze staan heel dicht bij zichzelf en dat maakt hun verhaal echt uniek. Het is een feestje om met ze samen te werken.

Annemarie: “Vanaf de eerste dag ging de samenwerking met Sociaal Kapitaal vanzelf, omdat we Jannis al kenden was het direct een warm, persoonlijk en goed in plaats van koud en zakelijk. Hierdoor kwamen we al snel samen tot de kern van De Mulder Keukens op Maat en dat hebben samen volledig vertaald in een duidelijke visie, wat je terugziet in alles wat te maken heeft met ons bedrijf. De kracht van deze samenwerking zit in het persoonlijk contact. Jannis maar vooral zijn collega Nina zijn met enige regelmaat op ons bedrijf te zien, dat zorgt ervoor dat zij de Mulder nog beter leren kennen, ons verhaal goed begrijpen en dit dus ook weten over te dragen. Het is erg prettig als je allemaal dezelfde taal spreekt!”

Terug naar de blog