Neem contact op

Creatieve oplossing voor een uitdaging

Een bijkomende uitdaging was dat er een muurtje verstopt bleek te zitten dat niet kon worden verwijderd, waardoor creatieve oplossingen moesten worden bedacht om het muurtje te integreren in het ontwerp. Dit resulteerde in een keukenontwerp waarbij het muurtje werd verborgen in de linkerkast. Bovendien moesten de stoomoven en het koffiezetapparaat worden verplaatst vanwege een beperking van twee centimeter in de beschikbare ruimte. Uiteindelijk bleek deze aanpassing een positieve invloed te hebben op het uiteindelijke ontwerp. Natascha: “Dat is achteraf misschien ook wel mooier uitgepakt. Het contact verliep plezierig en we konden altijd terecht als we een vraag hadden.”

En die goede klik was wederzijds. Sabrina: “Wij hebben genoten van de fijne samenwerking met de familie Dijkmans. De zus van Natascha had recent een keuken bij ons afgenomen en was erg tevreden. Zodoende kwam Natascha bij De Mulder Keukens, terecht. Ze hadden een goed idee naar welke stijl ze op zoek waren. Door een bouwkundige uitdaging was het nodig om een creatief stukje ontwerp toe te passen. Met de hulp van Guus, onze adviseur met veel bouwkundige ervaring, hebben we samen de beste oplossing gevonden. Het resultaat? Een prachtige samenstelling!”

Klassieke parel: het Falcon fornuis

De keuken is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een gezellige en praktische leefruimte waarin koken een waar feestje is. Het Falcon fornuis dient als een opvallend middelpunt dat de aandacht trekt, terwijl de perfecte integratie van het bestaande muurtje en de herpositionering van de stoomoven en het koffiezetapparaat het ontwerp versterken.

Natascha: “Het is een super gezellige leefkeuken geworden die ook nog eens zeer praktisch is. Elke dag genieten we van deze prachtige ruimte en is koken een waar feestje. Super bedankt Sabrina en team van De Mulder Keukens op Maat voor het verwezenlijken van onze droomkeuken!”

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten