Neem contact op
Walk in closet

Een Fenix totaalconcept

Colin en Roger waren dus op zoek naar meer dan een keuken. Ieder element is in dit project nauwkeurig geassembleerd zodat de inrichting één grote en verbindende ruimte vormt; het centrale punt in het huis. Daarin ging de voorkeur uit naar een zwarte Arpa Fenix-keuken op maat. Bij zo’n groot project moet er natuurlijk veel gecommuniceerd worden. Colin en Roger: “Wat wij heel belangrijk vinden is een goede balans tussen luisteren naar onze wensen en een deskundig advies wat hierop aansluit. Dit hebben wij ervaren bij de Mulder keukens.”

“Het was een mooi groeiproces met een prachtig eindresultaat wat wij iedereen van harte zouden willen aanbevelen.”

Bij het afstemmen van de inrichting van een totaalconcept is goed luisteren naar elkaar een must, evenals het volledig begrijpen van elkaar. Daar hebben Colin en Roger met De Mulder Keukens op Maat een goede match gevonden. “De zorgvuldigheid en het vakmanschap waarmee onze keuken en onze andere inrichtingen zijn ontworpen, gemaakt en geïnstalleerd, maken het voor ons compleet. Het was een mooi groeiproces met een prachtig eindresultaat wat wij iedereen van harte zouden willen aanbevelen.”

Matzwarte keuken

Prachtige locatie

Ook voor verkoopadviseur Stephan van De Mulder Keukens op Maat was dit een parel van een project om aan te mogen werken: “Een prachtig project op een prachtige locatie aan de Waal in Nijmegen. Nadat ze hun droomhuis hadden gekocht waren ze op zoek naar de juiste keukenbouwer. Vanaf de eerste ontmoeting was de klik er meteen waardoor de samenwerking goed was.” Stephan sluit af: “Colin en Roger zijn levensgenieters met smaak en waardering voor design en mooie materialen. Zoektocht naar functionaliteit eenvoud en mooi design. Samen koken, samen zijn, samen genieten.”

“Een prachtig project op een prachtige locatie aan de Waal in Nijmegen.”.

Stephan weet ook zeker dat Colin en Roger met veel woongenot zullen ervaren. Hoe kan dat ook anders in zo’n mooie ruimte!

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten