Neem contact op
Koken op kookeiland

Fijne samenwerking

Naast het adembenemende uiterlijk van deze moderne keuken, worden wij ook heel blij van het teamwork dat is geleverd gedurende dit project. De reactie van de klant geeft een mooi beeld van de totstandkoming van dit eindresultaat: “Ons plan voor een nieuwe keuken werd een heel project. Het moest een ruimte worden waarin we fijn konden vertoeven. Een ruimte waarin je samen kan komen en niet meer wilt en hoeft te verkassen, omdat alles gewoon klopt. Waar de keuken onderdeel is van het totale interieur en zodanig gepositioneerd is dat degene die het eten bereidt altijd in contact blijft met de rest van het gezelschap.”

Moderne witte keuken

Van wens tot wonen

Met deze wens en het vakkundige oog van Lianne zijn ze hard aan de slag gegaan. Anja: “In

haar eerste ontwerp slaagde ze er al in om de juiste contouren te schetsen. We werden geraakt door het ontwerp en zijn van daaruit verder gaan inrichten en finetunen. Over de materiaalkeuze hebben we wat langer gedaan. We gingen voor een modern en strak ontwerp, maar wilden niet dat het door de materiaalkeuze te kil zou worden. Tijdens een overleg met Lianne in de vestiging in Malden vielen alle puzzelstukjes op zijn plek.”

Zo gezegd, zo gedaan. Ze lieten er geen gras over groeien en maakten er meteen werk van: “Met de stalen van de materialen liepen we zo de aangrenzende showroom van Interieurstudio ‘Woon à la carte’ in, die op dezelfde verdieping gevestigd is. In eerste instantie was het Lianne die de materialen combineerde met de natuurlijke materialen van deze woninginrichter. Hierdoor kregen we meteen een beter gevoel over de sfeer die onze nieuwe keuken zou gaan uitstralen. Later heeft Myra van ‘Woon à la carte’ dit samen met ons en in afstemming met Lianne nog verder uitgewerkt, waardoor er een mooi evenwicht is ontstaan in vormen en gebruikte materialen. Het project is ten einde en wij zijn superblij met het resultaat!”

Lianne’s ervaring

Het woonproject van Anja en ton was een feestje; voor hunzelf maar óók voor keukenadviseur Lianne: ”Anja en Ton kwamen voor hun eerste afspraak in Wanssum. We hadden meteen een klik en zijn samen gaan ontwerpen. Het ‘Gunmetal’ materiaal en het witte Corian eiland in de showroom spraken de klant meteen aan. Vanuit daar zijn we gaan stoeien met de indeling om het mooi passend in de ruimte te maken. De vervolgafspraak vond plaats in Malden. We liepen samen rond en ze waren meteen heel erg geïnteresseerd in het sfeertje van Woon à la Carte. Zelf zochten ze contact met Myra en zo hebben we samen gezorgd voor het perfecte totaalplaatje! Het eindresultaat mag er ook zeker wezen. Voor mijn gevoel ontbreekt er niks aan het hele interieur!” Wij zijn ook heel blij, bedankt voor de fijne samenwerking en geniet van het prachtige, moderne interieur dat jullie als een maatpak past!

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten