Neem contact op
Zitten aan kookeiland

Grote beslissing

De familie Linssen is nét zo blij met het eindresultaat als wij: “Na een bezoek aan de showroom van De Mulder Keukens in Wanssum waren we zeer verrast over de vele mogelijkheden die ze te bieden hebben. Na een afspraak thuis met Ferdie zaten we direct op één lijn en besloten we om het hele interieur bij hun te kopen. De plaatsing van de keuken, haard en kasten is naar volle tevredenheid verlopen.”

Naast de prachtige royale leefkeuken met verlengd keukenblad waar familie en vrienden aan kunnen plaatsnemen, is ook de haard een échte eye-catcher geworden! Ook over de samenwerking waren ze te spreken: “Afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht door uiterst professioneel personeel! Kortom, zeer aan te bevelen!”

Moderne ruime woonkamer

Super samenwerking

Ferdie sluit zich volledig aan bij de fijne woorden van Ruud en Janneke: “Super leuke klanten! Een aantal keren ben ik bij Ruud en Janneke op bezoek geweest om de situatie ter plekke te bekijken, bespreken en om daadwerkelijk aan te wijzen hoe we dingen gaan doen. De klik en het vertrouwen was en is er. Van het een kwam het ander; keuken, bijkeuken, haardmeubel inclusief haard, tuinkamer en dressoir in de hal. Alles heel mooi op elkaar afgestemd in materiaalkeuze. Echt helemaal geweldig! Geweldige mensen!” Het eindresultaat mag er wel wezen. Veel woongenot gewenst!

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten