Neem contact op
Witte keuken

De ervaring van de klant

Katja en Edwin zijn over the moon van hun gloednieuwe droomkeuken. Dat is onder andere te danken aan het uitstekende teamwork. Katja: “De samenwerking met De Mulder Keukens op Maat is op een vertrouwde en prettige manier verlopen. Dat komt vooral omdat jullie alle commerciële- en vakmanschap activiteiten onder één dak uitvoeren en veel passie voor het vak uitstralen.”

Én een speciaal bedankje voor keukenadviseur Lianne en onze monteurs vonden ze wel zo op z’n plek: “We zijn allemaal maar mensen en de manier waarop je met elkaar omgaat bepaal je zelf. Die ervaring vonden we heel prettig en daarom willen wij nogmaals complimenten geven aan Lianne: fijn persoon, lekker jezelf blijven! De montage door jullie top monteurs moeten we zeker niet vergeten; zij maken uiteindelijk het eindresultaat en de kleine dingen die nog achteraf gedaan moesten worden hebben jullie snel opgepakt.”

Klassieke witte keuken

Een tweede ontwerp

En de waardering was geheel wederzijds! Toch zijn Lianne en Katja geen vreemden van elkaar. Door een ongelukkig voorval kruisen hun paden opnieuw: “Katja had al eerder twee Harold Lenssen keukens gekocht. Haar vorige huis is helaas afgebrand, waardoor de keuken vernieuwd moest worden. Nu had ze een nieuw huis gekocht in Venlo, precies wat ze wilde. Ze heeft destijds zelfs met Harold een nieuw front model bedacht. Dit is front model ‘Jeroen’; deze gebruiken we heel veel bij de klassieke landelijke keukens. Het fornuis dat de brand heeft overleefd, mocht ook weer meegenomen worden in dit ontwerp. Hiermee hebben we samen het ontwerp passend gemaakt naar haar woonstijl. Zelf vind ik dit een heel gaaf ontwerp geworden, omdat de keuken precies past bij de klant!” Wij wensen Katja en Edwin veel woongenot toe!

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten