Neem contact op

Ben je van plan een elektrische inductiekookplaat aan te schaffen voor jouw nieuwe keuken op maat? Dan heb je waarschijnlijk recht op €400! Goedkoper én groener: dat zijn twee termen die je niet vaak zult horen in dezelfde zin. Tóch is een inductiekookplaat een investering die recht doet aan deze termen. Waarom? Lees verder!

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

Deze gloednieuwe subsidie gaat eraan bijdragen dat Nederlandse keukens steeds duurzamer worden. En dat vinden wij prachtig. Wij kunnen koken op inductiekookplaten alleen maar aanraden. In het specifiek de inductiekookplaat van BORA met kookveldafzuiging (het werkt écht!).

Waarom is een inductiekookplaat duurzamer?

– Je gaat van het gas af in je keuken.

– Een inductiekookplaat efficiënter, omdat inductie sneller verwarmt. Alleen de bodem van de pan wordt verwarmd en niet de hele plaat. Energiezuiniger en efficiënter dus!

Vraag de subsidie aan Op de officiële website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland vind je meer informatie over het aanschaffen van een elektrische kookvoorziening en dien je eenvoudig je aanvraag in. Vraag jouw ISDE: Elektrische kookvoorziening woningeigenaren hier aan.

Meer besparingstips nodig voor in je keuken? Lees hier 10 tips voor effectieve energiebesparing in je keuken

Terug naar de blog