Neem contact op

Terwijl we ons landelijk nog middenin de vakantieperiode bevinden, is bij ons het werk na een weekje vakantie weer opgepakt. Eventjes het werk naast ons neer kunnen leggen en op adem komen was erg fijn; we hebben allemaal de batterij weer goed op kunnen laden. Het is namelijk behoorlijk druk in bouw. Veel mensen gaan verhuizen of hebben verbouwplannen en dat leidt ook bij ons tot veel aanvragen. Uiteraard zijn wij enorm dankbaar en vinden we het mooi dat het in onze sector zo doorloopt. Vooral in deze voor velen zo onzekere tijden.

Het gevolg van corona

Toen in maart het coronavirus officieel ons land bereikte, viel alles even stil. We zagen dat mensen even moesten schakelen en soms wat angstig waren. Op het moment dat iedereen verzocht werd om zoveel mogelijk thuis te blijven en vanuit huis te werken, werd duidelijk dat deze situatie voorlopig niet snel zou veranderen. Dat was ook voor veel mensen hét moment om weer eens goed rond te kijken in huis. Velen hebben zichzelf (een van) de volgende vragen gesteld: ‘Zijn we nog wel gelukkig in dit huis? Willen we gaan verhuizen? Of willen we het onszelf nog aangenamer maken en gaan we verbouwen?’

Verbouw- of verhuisplannen worden realiteit

Omdat we allemaal meer thuis waren, was er ineens ook meer tijd om na te denken over het realiseren van droomkeukens- en interieurs. Vanaf dat moment zagen wij ook weer een toename in de aanvragen om eens te praten over een nieuwe keuken. Met de nodige voorzorgsmaatregelen en met minimale bezetting op kantoor en in de showroom hebben we alle mensen met een aanvraag op afspraak mooi na elkaar kunnen helpen. Er was rust op kantoor en in de showroom, maar het liep allemaal mooi door. Enorm dankbaar zijn we hiervoor (geweest) en zeker voor het feit dat wij met alle aanpassingen ‘gewoon’ door konden gaan met ons werk. Helaas was dit voor veel ondernemers heel anders.

Op het moment dat duidelijker werd hoe groot de impact van de pandemie (wereldwijd) was, zagen we dat voor velen de vakantie plannen verdwenen of veranderden. ‘Het is wat het is dit jaar’, hoorden we regelmatig. Toch lijkt het wel of we het gemis van het één (de vakantie) willen compenseren of ‘goedmaken’ met iets anders. De verkoop van bepaalde producten zoals bijvoorbeeld zwembaden, boten en campers schoot omhoog. Op dat moment namen ook de aanvragen voor een nieuwe keuken bij ons enorm toe. Niet op vakantie (kunnen/willen) gaan dit jaar, was voor velen een extra motivatie om die verbouwing of verhuizing door te zetten.

De handen uit de mouwen voor een keuken op maat

Wij vinden dat iedere aanvraag zorgvuldig en met voldoende aandacht (en tijd) behandeld moet worden. De aankoop van een keuken is tenslotte niet te vergelijken met een pakje boter. We werken dan ook ontzettend hard om iedereen letterlijk voldoende ruimte te geven die hij/zij verdient. Zodat we er zelf ook voor zorgen dat we samen de anderhalve meter maatregel kunnen handhaven.

Nogmaals, we zijn ontzettend dankbaar voor alle aanvragen en zijn daarom ook zeker niet te beroerd om er een tandje bij te zetten. Toch vragen we iedereen om begrip wanneer we niet direct voor je klaar kunnen staan. We kijken graag samen naar een geschikt en goed moment voor beiden. En daar komen we samen altijd uit. Dus schroom niet om ons te bellen of te mailen, want we staan graag voor je klaar!

Terug naar de blog