Neem contact op

De langdurige en vertrouwde relatie tussen De Mulder Keukens op Maat en aannemersbedrijf Fer van Els is uitzonderlijk: we werken al vanaf dag één samen, maar hebben elkaar nog nooit in real life ontmoet. 

Fer van Els is regionaal een grote speler op gebied van verbouwingen, timmerwerk en kozijnen. Fer: “Wij vinden het prettig om met De Mulder Keukens te werken en zij ook met ons. Waarom? Omdat we altijd doen wat we beloven! Als Ferdie de Mulder zegt: in week 20 willen we deze keuken opleveren, dan zorgen wij ervoor dat alle verbouwingswerkzaamheden klaar zijn. Van installatiewerk tot elektriciteit. De klanten van De Mulder Keukens willen graag volledig ontzorgd worden. Wij zorgen daar samen voor.”

Bijzondere ontmoeting

Een samenwerking die zijn oorsprong vindt vóór de ontmoeting: hoe werkt dat? Fer lacht: “Wij hadden al een goede relatie met Harold Lenssen.” Harold Lenssen is de hoogwaardige keukenshowroom (van de gelijknamige eigenaar), die Annemarie en Ferdie over hebben genomen in 2018 onder de nieuwe naam ‘De Mulder Keukens op Maat’. 

Fer vertelt: “Harold en ik kenden elkaar van de camping in Zeeland, waar we flink gelachen hebben en biertjes hebben gedronken. Het toeval wilde dat we elkaar 25 jaar later weer tegenkwamen bij een verbouwing. Dat is denk ik 12 jaar geleden. Na de overname van De Mulder Keukens op Maat is dat goede contact in stand gebleven met Ferdie en Annemarie. Wij zijn in gedachte blijven hangen. We hebben veel vertrouwen in elkaar. Dat komt omdat wij allebei enorm strak proberen na te leven wat je in je planning naar klanten afgeeft.” 

Communicatie en planning

Het plaatsen van een nieuwe keuken gaat geregeld hand in hand met een verbouwing; hoe groot of klein dan ook. Dat is waar Fer van Els in beeld komt in verschillende droomkeuken projecten van De Mulder Keukens op Maat. 

Doorgaans communiceren wij gedetailleerde interieurplannen, zoals installatietekening en een keukenplan met Fer. Aan de hand van de specificaties voor de keuken in combinatie met de verbouwingsplannen van de klant, regelen Fer en zijn team de volledige verbouwing tot aan de plaatsing van de keuken. Fer: “Sloopwerkzaamheden, afmetingen, materialen, aanzichten, plattegrond voor de elektricien en loodgieter. Alle werkzaamheden in eigen beheer hebben is onze kracht; omdat je niet afhankelijk bent van een andere partij, ben je in staat om zicht te hebben op alle stappen in het proces en accurater in te schatten hoe lang een verbouwing zal duren.” Goede communicatie en een strakke planning zijn essentieel in de aanpassing van een woning of pand.

Maatwerk tot op de millimeter

Als de verbouwing afgerond is, zou de maatkeuken van De Mulder Keukens als een puzzelstukje moeten passen. Ook dan houden we korte lijntjes met Fer van Els: “Wij bellen soms nog met vragen. Dat gaat wel in samenspraak; telefonisch of per mail. Wij moeten met de verbouwingswerkzaamheden vóór de opleveringsdatum van de keuken klaar zijn. Het is heel belangrijk om ons strak aan de planning te houden. Als bijvoorbeeld het stucwerk nat is kun je nog geen keuken plaatsen want dan trekt het in het hout.” Een project is volgens Fer pas écht geslaagd, als alles binnen de afgesproken tijd klaar is en de klant tevreden is op alle fronten. Fer: “Eigenlijk gebeurt het zelden dat dat niet zo is. En als er iets is, schakelen we meteen en lossen we het zo snel mogelijk op.”

Droominterieur voor de familie Denessen

Een aantal jaar geleden bezochten Petra en Marc Denessen onze keukenshowroom in Wanssum. Tijdens een adviesgesprek kwamen we tot een perfecte compromis tussen wens en advies. Al snel werd duidelijk dat er een aantal bouwkundige ingrepen gedaan moesten worden in hun woning. Fer van Els leek ons de meest geschikte partner voor het vraagstuk van Petra en Marc. 

In 2021 ging de bouw van keuken én badkamer van start. Petra en Marc zeggen het volgende daarover: “De samenwerking met De Mulder Keukens en Fer van Els Bouw is uitstekend bevallen, omdat we volgens een (vooraf vastgelegde) tijdsplanning de voortgang van de werkzaamheden konden volgen. Daarnaast werd het financieel overzichtelijk wat er op ons af kwam. De verbouwing is volgens een strakke planning gerealiseerd, waarbij de onderlinge samenwerking en communicatie tussen ons als klant, De Mulder Keukens en bouwbedrijf Fer van Els na volle tevredenheid is verlopen. We zouden het zo weer doen!”

Wat vindt Fer van onze samenwerking?

Fer van Els: “Onze samenwerking is gebaseerd op dat we allebei weten dat we goed werk leveren. Communicatie met De Mulder Keukens verloopt via telefoon en mail, dat werkt voor ons super. We maken een strakke planning; dat is voor de klant overzichtelijk en duidelijk. We liggen op één lijn betreft ontzorgen. De Mulder Keukens op Maat is een prettig bedrijf. Wat ze beloven komen ze altijd na. Ze ontwerpen prachtige en nette afgewerkte keukens. Ja, we spreken dezelfde taal en zijn erg tevreden. We zouden echt samen moeten gaan zitten!”

Ferdie de Mulder (niet te verwarren met Fer) voegt daaraan toe: “We denken allebei in oplossingen. We hebben een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit.” Efficiëntie, strak op de planning zitten en kwaliteit staat zowel in ons eigen werk als in deze samenwerking centraal. Ferdie grapt: “Daarom hebben we elkaar nog nooit gezien!” 

Terug naar de blog