Neem contact op

Het kloppende hart van je huis, de plek waar verbinding centraal staat en je herinneringen maakt. Niet voor niets zien wij de keuken als de belangrijkste en mooiste plek van je huis.

Daarom ontwikkelde Ferdie zijn versie van de perfecte moderne keuken: een samenspel tussen robuuste materialen, high-end apparatuur en subliem strakke afwerking. Waar Italiaans marmer, moeraseiken elementen en de Rolls-Royce onder de keukenapparatuur samenkomen in een minimalistisch design. 

Uniek marmeren werkblad

Een werkblad van 100% natuursteen, vervaardigd in het land waar het begrip ‘genieten’ zijn oorsprong vindt: Italië. Het unieke karakter van dit marmeren werkblad, tilt in combinatie met de Bog Oak Wonderwall en Gaggenau keukenapparatuur het gebruiksgemak, de functionaliteit en daarmee de algehele beleving van de keuken naar een ongekend hoog niveau. 

Exclusief in ieder opzicht

Bijzonder in ieder opzicht, de Bog Oak Wonderwall. Het houtproduct – gecreëerd door lokale ambachtslieden – kreeg zijn doorgrondende en dramatische kleur doordat de eik honderden jaren in het moeras heeft gelegen. Het hout ‘werd onderdeel’ van het moeras en daardoor extreem moeilijk uit de bodem te halen. Dit geeft de wand een exclusief karakter en een unieke, luxe en warme uitstraling.


De bar aan de hoek van het werkblad bestaat uit hetzelfde materiaal. Het massief eiken front creëert een gebalanceerd samenspel met het marmeren werkblad, de stalen apparatuur en biedt een naadloze verbinding tussen de kok en zijn gasten. Een greeploze keuken, zónder handvaten en ruime, elegante laden met een perfecte afwerking. Precies zoals je verwacht in de ideale keuken.


Keukenapparatuur van topkwaliteit

De van topkwaliteit keukenapparatuur maakt van elke (thuis)kok een chef en ambachtelijk genieten eenvoudiger dan ooit. De krachtige keukenapparatuur van Gaggenau – ook wel de Rolls-Royce onder de keukenapparatuur genoemd – staat bekend om zijn overtuigende, krachtige prestaties en ambachtelijke kwaliteit. In deze uitvoering opgeleverd met een zijlingse draaideur en op te warmen tot 300 graden -– met eindeloos veel mogelijkheden tot gevolg.

Met de dubbele, geïntegreerde klimaatkasten is kiezen tussen wijn of een speciaalbiertje verleden tijd. Geef ruimte aan al jouw favoriete wijnen en bieren, die door de individuele koelzones per compartiment perfect op temperatuur blijven. Het nieuwste model van de Quooker voorziet jou en je gasten in een handomdraai van kokend water voor thee, koel en bruisend water voor een verfrissend drankje.

Kom, kijk en bewonder

Woorden dekken de lading niet: kijk, bewonder – en oordeel zelf. Deze moderne keuken staat ter bezichtiging in onze showroom van Wanssum.

Terug naar de blog