Neem contact op

De uitstraling van de hedendaagse zwarte keuken is ongeëvenaard. De strakke lijnen van een moderne keuken in combinatie met donkere kleuren straalt een bepaalde luxe en exclusiviteit uit waar veel mensen naar op zoek zijn. Waar we eerder overwegend lichte keukens zagen, zien we de trend van de zwarte keuken zich steeds verder uitvouwen. Iedere zwarte keuken heeft zijn eigen persoonlijke sfeermaker; hout, betonlook keukenblad, kleurige decoratieve elementen, marmer en ga zo maar door. De mogelijkheden van een zwarte keuken zijn eindeloos. Wij delen graag meer ideeën voor jouw toekomstige zwarte droomkeuken!

Moderne zwarte keuken met hout

Als je een warme hint toe wil voegen aan je moderne zwarte keuken, dan is natuurlijk materiaal zoals hout een echte verrijking. Met hout in een zwarte keuken haal je een landelijk element in je interieur. Het contrast tussen de donkere kleur van de zwarte keuken in combinatie met eikenhout is een sfeervolle match. Naast het kleurencontrast maken de strakke lijnen van een moderne keuken naast de organische vormen van hout een prachtig totaalplaatje.

Mat zwarte keuken

Ben jij ook zo’n grote fan van de mat zwarte keuken? Niet alleen heeft het een erg stoere uitstraling, ook zitten er veel voordelen aan een mat zwarte keuken. Zo zie je vingerafdrukken nauwelijks op het oppervlak van een mat zwarte keuken. Daarnaast heb je geen last van lichtreflectie. Als je op zoek bent naar een mat zwarte keuken, dan is de Fenix keuken misschien wel iets voor jou. De Fenix keuken heeft een mat en stevig uiterlijk, maar voelt zacht aan. Wat de Fenix keuken uniek maakt is het zelfherstellend vermogen; als je een krasje maakt op het werkblad kun je deze wegwrijven. Meer over onze mat zwarte Fenix keukens vind je hier.

Zwarte industriële keuken

Een zwarte keuken kun je naast een moderne uitstraling ook een stoere edge geven. Zwarte, moderne keukens zijn namelijk uitstekend te combineren met met industriële elementen. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte keuken met een betonvloer, natuursteen of metaal. Ook industriële accessoires zoals een grote fabriekslamp of metalen balken passen mooi een zwart interieur.

Zwarte keuken op maat

Met een zwarte keuken kun je alle kanten op. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar een marmer keukenblad, een betonlook keukenblad of juist voor graniet; een zwarte keuken is perfect te combineren met andere materialen en kleuren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een zwarte droomkeuken op maat bij jou thuis? Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Terug naar de blog