Neem contact op

De keuken is de belangrijkste plaats van het huis en een verbindende factor binnen je huishouden of gezin. In een keuken wordt geleefd: een espresso en een krantje bij het ontbijt, een goed diner met vrienden of familie of een welverdiend wijntje ter afsluiting van de dag. Beleef jouw keuken! Daar staan wij voor bij De Mulder Keukens en de beleving start al wanneer je bij ons de drempel over stapt.

De échte ervaring begint in de showroom


Afgelopen tijd hebben we veel tijd en energie in onze showrooms in Malden en Wanssum gestoken. Vaak is dit de plek waar het werk blijft liggen omdat we zo ontzettend druk zijn met de keukens en interieur bij mensen thuis. Maar ondanks alle drukte hebben we hier toch in geïnvesteerd, want het gevoel van die fijne, prettige, warme en veilige plek die we bij jou thuis willen creëren, moet je bij ons al kunnen voelen als je binnenkomt.

Zodra je bij ons over de drempel stapt willen we dat alles op zijn plek valt. Daarom worden alle zintuigen direct aan het werk gezet. We willen je graag laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe je keuken, naast praktisch ook een mooi meubelstuk kan zijn.

Nieuwe keukeninspiratie

Onze keukens in beide showrooms zijn helemaal up to date en laten je de laatste trends en diverse mogelijkheden zien. Daarnaast zijn we ook gaan kijken naar het totaalplaatje, dus alle ruimtes zijn helemaal afgemaakt met mooie accessoires, kunst, tafels, stoelen of krukken, lampen en mooie kleuren verf en/of een nieuw behang op de muren. Dit, zodat je het totaalplaatje niet alleen kunt zien maar ook kunt voelen. Je kunt echt in een ruimte gaan zitten en ervaren of het bij jou past.

Groeien in vakkennis

Ook heeft het hele team afgelopen periode veel kennistrainingen gehad. We zijn weer helemaal op de hoogte van de laatste mogelijkheden en trends in materialen, werkbladen en de nieuwste apparatuur. Een bak met informatie die we graag met je delen, maar dat is direct wat we graag doen. Wij vinden het belangrijk om jullie eerst de ruimte en veiligheid te bieden om jullie verhaal, wensen en misschien ook jullie onzekerheden kenbaar te maken. Door hier eerst, echt te luisteren en te horen wat er misschien wel tussen de regels door wordt gezegd, maakt dat wij jouw keuken de liefde en aandacht kunnen geven die het verdient. Helemaal passend bij jullie waarden.

Proef onze keukens

Daarnaast laten we je in onze keukenshowrooms graag proeven en ruiken wat voor lekkers je tegenwoordig allemaal uit je keuken kunt toveren. Denk hierbij aan een heerlijk, vers gemalen kopje koffie en/of een vers bereid gerechtje uit de (stoom)oven. De keuken heeft tegenwoordig zoveel meer te bieden! 

Kortom laat je eens vrijblijvend inspireren in een van onze showrooms aan de Sluisweg 1b in Malden (bij van Benthum Haarden) of aan de Stayerhofweg 2b in Wanssum en zie, hoor, voel, ruik en proef zelf hoe alles samen kan komen in jouw keuken. Oftewel beleef jouw keuken bij De Mulder Keukens op Maat.


Geschreven door: Annemarie de Mulder

Terug naar de blog