Neem contact op

Of je nu helemaal weg bent van landelijk, modern of juist klassiek: Miele keukens zijn verkrijgbaar in iedere stijl! En dat is natuurlijk niet zomaar, want tijdloos design in combinatie met krachtige prestaties maakt dat de apparatuur van Miele zich als een kameleon aanpast aan de stijl van jouw droomkeuken en een leven lang meegaat.

Miele showroomkeukens

De keuken is het hart van je huis. De plek waar je jouw favoriete gerechten klaarmaakt, bijkletst met vrienden of rustig de dag opstart met een kop koffie. Een keuken heb je niet voor even, dus wat betreft de keuze tot apparatuur wil je hetgeen kiezen dat het beste bij jouw levensstijl past en waar lang plezier van beleeft.

Niet voor niets vind je in onze keukenshowrooms keukenapparatuur van Miele. Met hun slogan ‘Miele, Immer besser’ claimen ze zelf dat ze steeds beter en beter worden. Een slogan die ze waarmaken, want elke verandering in de productlijn van Miele komt met verbetering. Nieuwe technologieën en gevatte innovaties tillen Miele naar een steeds hoger kwaliteitsniveau. De verschillende uitvoeringen maken het mogelijk dat de apparatuur elke keuken wel weet te complimenteren. Een goede reden waarom onze klanten vaak kiezen voor een Miele keuken. Miele keukens zijn exclusief en comfortabel. Wij nodigen je van harte uit om onze Miele showroomkeukens te komen bekijken!

Wij vertellen je graag meer over de echte keuken Miele-musthaves

Miele oven

De Miele oven staat bekend om zijn uitstekende prestaties. Met meer dan acht ovenfuncties bereid jij jouw maaltijden eenvoudiger dan ooit tevoren. Een kleine greep uit de grote voordelen van een Miele oven zijn: 

  • Koken als een chef: dankzij de Professional functie kun je jouw bakproces perfectioneren met vochtigheid en geprogrammeerde stoomstoten op het juiste tijdstip.
  • Automatische programma’s: Met de elektronisch gestuurde programma’s kun je gemakkelijk een ruime keuze aan verschillende gerechten automatisch klaarmaken. De oven kan na bereiding worden afgekoeld, waardoor gerechten niet ongewild doorgaren, zelfs als je niet aanwezig bent om het bereide gerecht uit de oven te halen.
  • Zelfreinigende functie: Bij de pyrolytische zelfreiniging wordt vuil en vet op hoge temperatuur verbrand, waardoor etensresten als as uit elkaar vallen en loskomen van de oppervlakte.

Miele stoomoven

Wij zijn helemaal verknocht aan de stoomoven en kunnen niet meer zonder. Je maaltijd behoudt namelijk alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt, je eten brandt nooit aan én je hebt geen boter of vet nodig bij de bereiding van je maaltijd. Miele voegt nog een een breed scala aan voordelen toe. Waarom kiezen voor een stoomoven van Miele? 

  • Automatische programma’s: Altijd perfecte resultaten dankzij de automatische programma’s die gerechten optimaal en eenvoudig bereiden.
  • Externe stoomopwekking buiten de ovenruimte, waardoor gerechten gelijkmatig gaar worden en hun kleur behouden blijft.
  • DualSteam zorgt voor een gelijkmatige en snelle verdeling van stoom door de oven, waardoor de beste smaak wordt gegarandeerd.

Miele vaatwasser

Niet alleen koken wordt een comfortabele bezigheid; ook de afwas is in een handomdraai blinkend schoon. Naast comfort biedt de Miele vaatwasser ook de nodige besparingsmaatregelen. Een aantal voorbeelden op een rij:

  • Waterverspilling tegengaan: Met de vaatwasser van Miele hoef je nooit meer onnodig water en energie te verbruiken. Het programma wordt aangepast op de vuilheidsgraad van jouw vaat, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve reiniging. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee. 
  • Bespaar tijd met de vaatwassers van Miele. Met een volledige was- en droogcyclus in minder dan een uur hoef je niet langer te wachten dan nodig is. Zo kun je snel weer verder met andere belangrijke dingen in je dagelijkse routine
  • Levenslang plezier: met een Miele vaatwasser zit je gemiddeld veertien jaar gebakken. Dat is dubbel zo lang als andere merken op de markt die een gemiddelde levensduur van zeven jaar hebben.
Wit keukenblad

Waarom een Miele keuken?

Naast de high-end uitstraling van Miele apparatuur, staat Miele erom bekend dat hun apparatuur van ontzettend degelijke kwaliteit is. Zoals we net al even kort aanstipten: de lange levensduur van Miele apparaten maakt dat je jarenlang – tot wel twintig jaar (!) – plezier hebt van je oven, stoomoven, kookplaat, vaatwasser, koelkast of koffiezetapparaat. Je bevind je niet langer dan nodig in de keuken dankzij de slimme functies en geautomatiseerde systemen. Daarbij verbruiken Miele apparaten minder energie, wat ze extreem zuinig maakt en wat jij dan weer voelt in je portemonnee. 

Oftewel, met een Miele zit je altijd gebakken! 

Terug naar de blog