Neem contact op
Kind in houten keuken

Landelijk en stoer

Keukenadviseur Sabrina heeft het ervaren als een bijzonder en uniek project. “De klant heeft een fantastisch mooi huis; een gebouw met een rieten dak. Ze wilden graag in het middelpunt een landelijke, stoere keuken. Ik heb hun ideeën, die ze samen met de architect hadden bedacht, vertaald in een eigen ontwerp. Dit resulteerde in het perfecte plaatje. Daarnaast zijn het zeer enthousiaste, leuke mensen die wel houden van een speels effect in hun keuken. Denk aan de nis met ingebouwde apparaten maar ook het stoere barblad en de lederen lampen, waarvan één met afzuiging.”

Houten keuken met zwarte details

Alleen maar lof

Een droomkeuken realiseren vraagt om kraakheldere communicatie; het is een wisselwerking tussen een luisterend oor bieden voor de wensen van de klant en het geven van eerlijk advies. Gelukkig is ook in dit geval de keuken helemaal naar wens en vertaalt het interieur écht het karakter van de familie Witteveen. Dit project is van A tot Z soepel verlopen en ook de klant is erover te spreken:

“Van onze kant kunnen we alleen maar lof spreken over de keuken en de manier waarop jullie met je klanten omgaan. Wij ervaren het in ieder geval bijzonder prettig.” Bedankt voor het mooie compliment, veel woonplezier!

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten