Neem contact op

De droomkeuken die wij hebben gerealiseerd voor de familie Poels is er écht een waar we trots op zijn. Het is een high-end leefkeuken met industriële decoratieve elementen en een landelijke feeling. Ook de familie Poels is erg blij met het resultaat: “Ik vind hem stoer, landelijk, stijlvol met de kleuren en erg gezellig. Gister tijdens het koken zat een vriendin van me aan het eiland met een glas wijn en toen hadden we het er over dat onze keuken voor ons echt de perfecte keuken is.”

Veel opbergruimte

Naast een geweldige uitstraling, was voldoende opbergruimte voor de familie Poels een essentiële toevoeging: “Wat voor mij bij de bestelling belangrijk was is dat ik ontzettend veel opslag ruimte zou hebben. Wij hebben een eigen bedrijf en zijn erg druk dus komt op maandag de Albert Heijn hier letterlijk kratten afleveren. Wat belangrijk was voor mij, was dat ik al die spullen geordend kwijt zou kunnen. Ik weet nog dat ik tegen Sabrina zei; ik moet echt veel kwijt kunnen in onze landelijke keuken.” Dankzij de ruime lades in het keukeneiland, werd het mogelijk om een nette, volle en overzichtelijke keuken leven in te blazen. “De koffie lade was een super idee en ben ik Sabrina dagelijks dankbaar voor die suggestie.”

Dezelfde golflengte

Vice versa is onze keukenadviseuse Sabrina ook erg dankbaar voor de fijne samenwerking: “Goed gevoel, een klik hebben, dezelfde golflengte; dat zijn steekwoorden voor dit project. We hebben prachtige ideeën samen gebundeld tot een droomkeuken. Het was een landelijk nieuwbouw huis met landelijke elementen erin verwerkt zoals balken in het plafond en houten vloeren. Het gezin staat centraal en de keuken is het middelpunt van het huis. Hier kunnen ook de gasten en zakelijke collega’s ontvangen worden.” Niet alleen een adembenemende droomkeuken, maar ook het hart van de woning.

Tot slot, de super mooie samenvatting van de familie Poels: “Veel mensen vragen na de bouw wat zou je opnieuw anders doen, dan kan ik met een lach zeggen: helemaal niets! Ik zou hem meteen weer hetzelfde besteld hebben. Dus onze dank is groot, voor de hulp en advies en service voor het leveren van onze droomkeuken.”

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten