Neem contact op

Harold Lenssen

Dat de familie Verberne bij De Mulder Keukens uit is gekomen om hun droom te laten verwezenlijken kwam niet uit de lucht vallen. In hun voormalige huis zat namelijk Harold Lenssen keuken. Daar waren ze nog altijd erg over te spreken: “Na 15 jaar was het nog steeds een prachtige keuken van prachtige kwaliteit.” Met dezelfde kwaliteit, service en liefde hebben wij deze droomkeuken vakkundig tot leven gewekt. 

Fijne samenwerking 

Niet alleen zijn ze helemaal in hun nopjes met hun fonkelnieuwe droomkeuken, ook het schakelen met ons team verliep soepel: “Het was een geweldige samenwerking met Ferdie, Lianne en Guus. Ook complimenten aan Rudy en Joey voor het plaatsen van de keuken. Eindresultaat… een PRACHTIGE keuken!” 

Onze keukenadviseuse, Lianne, was enthousiast over deze lieve familie en hun droomkeuken project: “De familie Verberne wilde graag dezelfde indeling als in hun voormalige keuken. Dat was wel handig; zo had ik een helder voorbeeld. Ze wisten precies wat ze wilden. Daarnaast was het gezellig, we hebben leuke gesprekken gehad!”

Al met al een succesvol project met een mooi eindresultaat!

Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen met jouw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Bekijk alle projecten