Neem contact op

De witte keuken is een klassieker. De kleur wit straalt rust en ruimte uit en is perfect te combineren met verschillende stijlen en materialen. Ben je op zoek naar een witte moderne keuken met een minimalistisch en strak karakter? Of ga je liever voor een witte landelijke keuken met een warme, authentieke sfeer? Je kunt werkelijk alle kanten op. En daarin adviseren wij jou natuurlijk graag!

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een witte keuken:

  • Tijdloos: Wit is een tijdloze kleur die past bij elke interieurstijl.
  • Ruimtelijk effect: Wit reflecteert licht, waardoor je keuken er groter en lichter uitziet.
  • Veelzijdig: Wit is perfect te combineren met andere kleuren en materialen.

Witte keuken met hoogglans

In een wereld vol prikkels, gaan we steeds meer op zoek naar rust in huis. Een witte hoogglans keuken wordt dan ook steeds populairder. De glanzende lakfronten reflecteren het licht, waardoor de keuken er nog lichter en ruimtelijker uitziet. Hoogglans is wel iets gevoeliger voor krassen en vlekken dan andere materialen. Hoe je het beste jouw hoogglans witte keuken in topconditie kunt houden, lees je bij onze onderhoudstips.

Greeploze witte keuken

Een greeploze witte keuken geeft de keuken een strakke en moderne uitstraling. De keukenkastjes en -lades worden geopend met behulp van een push-to-open systeem.

Moderne witte keuken

Een moderne witte keuken kenmerkt zich door strakke lijnen, minimalistische details en greeploze keukenkastjes. De keuken is vaak voorzien van hoogwaardige apparatuur en materialen, zoals glanzende witte lakfronten, composiet werkblad en een Quooker.

Landelijke witte keuken

De landelijke witte keuken is voor mensen die van ruimtelijkheid houden, maar ook zeker van warmte en sfeer in huis. Deze keukenstijl kenmerkt zich door natuurlijke materialen zoals hout en steen; elementen die ontzettend makkelijk te combineren zijn met wit. 

Inspiratie opdoen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een witte keuken? Maak dan een afspraak en plan jouw bezoek bij De Mulder Keukens. 

Onze deskundige adviseurs zijn beschikbaar om je te assisteren bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf!

Terug naar de blog